Webáruház

Cikkszám: 0001 Kategória:

Litofán fotó

A litofán háromdimenziós képet mutat – teljesen különbözik a kétdimenziós metszetektől. Az ablakhoz közel téve a beszűrődő napfény mennyiségétől függően egész nap változnak, ezért a litofánok sokkal érdekesebbek a néző számára, mint a kétdimenziós képek. Napjainkban már 3D nyomtatással is létrehozhatók litofán termékek. Egy fotó szükséges csak hozzá, melyet egy program segítségével átalakítanak a nyomtatáshoz szükséges fájlformátummá és már nyomtathatók is a különleges és egyedi ötletek. A litofán képeket nem szükséges ablakba helyezni, elég a keret mögé LED égőt berakni, és bekapcsolásakor máris láthatóvá válik az általunk elképzelt, megalkotott kép. Lámpabúraként pedig világítás nélkül egy fehér, anyagában mintás búrának tűnik, mely elegáns külsőt kölcsönöz a lámpatestnek.

5000 Ft15000 Ft

Törlés

Termék leírása

A méretek tájékoztató jellegűek, nagyban függenek a benyújtott kép méreteitől és minőségétől! Amennyiben nem vagy biztos a kívánt kép megfelelőségében kérlek vedd fel a kapcsolatot rendelés előtt.
Messenger – A jobb alsó sarokban található.
Email – info@pdesign.hu
Telefon – (+36) 30 472 2295

A mai 3D nyomtatott litofán technológia ötletek tárházát tudja felvonultatni. Bármit ki lehet nyomtatni ily módon, legyen szó képről, kulcstartóról, lámpáról, az egyediség sosem megy ki a divatból. Különböző méretekben, illetve extra ékszeres dobozzal is elérhető kínálatunkban.

Rendelés esetén a képeket minden esetben Email útján kérem elküldeni, sajnos a Messenger sokat ronthat a kép minőségén, így a végeredmény sem lehet olyan tökéletes, mint amit szolgáltatni szeretnénk.

Egyéb információk

Méretek N/A
Anyag

A szálhúzásos eljárás során biológiailag lebomló anyagot (PLA) alkalmazunk. Már ezzel az eljárással is szép megjelenésű, meglehetősen részletgazdag termékek állíthatók elő.

Szállítási idő

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~3 nap, ezután kerül kerül postázásra. (Kb. 5 napra kell számítanod.) Minden darab magas minőségi beállításokon készül, ezért lassabb is a nyomtatása.

Vélemények

„Litofán fotó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük